Culinair Gnocchi met spinazie, boerenkool en hazelnoten: Victor Avonds deelt haar favoriete recept voor de #VeggieChallenge
Culinair Wok met aubergine en champignon: Sidney Lauwers deelt zijn favoriete recept voor de #VeggieChallenge
Culinair Culinair Bloemkoolgnocchi: Sandra Bekkari deelt haar favoriete recept voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs en kookboekenauteurs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: tv-chef en auteur Sandra Bekkari.
Culinair Culinair Ovenschotel met aardappelballetjes: Wim Ballieu deelt zijn favoriete gerecht voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs en kookboekenauteurs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: Wim Ballieu.
Culinair Culinair Gevulde koolrabi: Nicolas Decloedt van Humus x hortense deelt zijn favoriete gerecht voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs en kookboekenauteurs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: Nicolas Decloedt en Caroline Baerten van het Brusselse plant-based restaurant Humus x hortense.
Culinair Culinair Romige pasta met asperge: Chloé Lauwers deelt haar favoriete gerecht voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs en kookboekenauteurs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: Chloé Lauwers.
Kippenspiesjes met pindasaus Een buitenrecept uit het kookboek 'Chloé kookt' van geneeskundestudente Chloé Lauwers.