Hij werd speciaal ontworpen voor de wereldtentoonstelling van Shanghai: de kristallen smurf van Val Saint Lambert, twee Belgische symbolen met internationale bekendheid verenigd in een kunstwerk.

Peyo en Val Saint Lambert hebben nu besloten hun gezamenlijke realisatie op de markt te brengen. Vanaf 2 november zijn de kristallen smurfen te koop bij Designwinkel Radeski Home in Luik. De beeldjes zijn 12 cm groot en worden samen met een authenticiteitscertificaat verkocht voor 295 euro.

AH.

Radeski Home.
Boulevard d'Avroy 69/77
4000 Liège

Hij werd speciaal ontworpen voor de wereldtentoonstelling van Shanghai: de kristallen smurf van Val Saint Lambert, twee Belgische symbolen met internationale bekendheid verenigd in een kunstwerk. Peyo en Val Saint Lambert hebben nu besloten hun gezamenlijke realisatie op de markt te brengen. Vanaf 2 november zijn de kristallen smurfen te koop bij Designwinkel Radeski Home in Luik. De beeldjes zijn 12 cm groot en worden samen met een authenticiteitscertificaat verkocht voor 295 euro.AH. Radeski Home. Boulevard d'Avroy 69/77 4000 Liège