In december staat het stadhuis twee weekends open voor rondleidingen. Uitzonderlijk wordt dan ook de zolderverdieping opengesteld. Daar staan de oorspronkelijke exemplaren en de mallen van de beelden die de gevel van het mooiste pand van Leuven sieren.

Cultuurcentrum 30CC blikt met Dit Was 2010!, drie avonden terug op belangrijke gebeurtenissen in het afgelopen jaar.

Het barokorkest La Petite Bande start een nieuwe traditie en haalt één keer per jaar gelijkgestemde ensembles naar Leuven. Zondag 12 december staat in het teken van de kerstmuziek van Bach.

De kers op de feesttaart zijn de nostalgische kermisattracties die de grote pleinen van de binnenstad sieren. Shoppen kan de komende tijd trouwens ook op zondag. Op 12 en 19 december en 9 januari zijn de winkels in Leuven geopend.

Informatie

Leuven Wintertijd

In december staat het stadhuis twee weekends open voor rondleidingen. Uitzonderlijk wordt dan ook de zolderverdieping opengesteld. Daar staan de oorspronkelijke exemplaren en de mallen van de beelden die de gevel van het mooiste pand van Leuven sieren. Cultuurcentrum 30CC blikt met Dit Was 2010!, drie avonden terug op belangrijke gebeurtenissen in het afgelopen jaar. Het barokorkest La Petite Bande start een nieuwe traditie en haalt één keer per jaar gelijkgestemde ensembles naar Leuven. Zondag 12 december staat in het teken van de kerstmuziek van Bach. De kers op de feesttaart zijn de nostalgische kermisattracties die de grote pleinen van de binnenstad sieren. Shoppen kan de komende tijd trouwens ook op zondag. Op 12 en 19 december en 9 januari zijn de winkels in Leuven geopend.InformatieLeuven Wintertijd