Reizigers doen er volgens de busmaatschappij Ormeño ongeveer 102 uur over. Een ticket kost zo'n 185 euro. Er zijn minstens twee chauffeurs om de passagiers door het Amazonegebied en over de Andes van Brazilië naar Peru te brengen.

De chauffeurs rijden telkens vier uur en slapen vervolgens bij in de slaapcabine van de bus. Voor de 56 passagiers zijn er dagelijks twee stops om te eten en naar het toilet te gaan. Er was al een verbinding van Lima naar São Paulo, die nu doorgetrokken is naar Rio. (BELGA/AB)

Reizigers doen er volgens de busmaatschappij Ormeño ongeveer 102 uur over. Een ticket kost zo'n 185 euro. Er zijn minstens twee chauffeurs om de passagiers door het Amazonegebied en over de Andes van Brazilië naar Peru te brengen. De chauffeurs rijden telkens vier uur en slapen vervolgens bij in de slaapcabine van de bus. Voor de 56 passagiers zijn er dagelijks twee stops om te eten en naar het toilet te gaan. Er was al een verbinding van Lima naar São Paulo, die nu doorgetrokken is naar Rio. (BELGA/AB)