Historium ondergedompeld in feestelijke kerstsfeer

© GF

Brugge maakt zich op voor de kerst- en nieuwjaarsperiode. Natuurlijk doet ook het Historium op de Brugse Markt mee, met sfeervolle kerstversiering en hartverwarmende drankjes in het Duvelorium.

Historium wordt tijdens de Kerstdagen met een sfeervolle kerstversiering aangekleed. Besneeuwde kerstbomen en kerstlichtjes, rode en gouden dennenappels, slingers en cadeautjes. Wie het koud heeft kan op temperatuur komen in het Duvelorium Grand Beer Café met lekkere winterdrankjes zoals glühwein, een koffielikeur of een winterbier.

Op het terras van het Duvelorium kan je heerlijk genieten van je drankje bij de terrasbranders. Dit terras is één van de mooiste uitzichtpunten van Brugge, zeker tijdens de kerstperiode met de gezellige drukte rond de ijspiste en de eet- en verkoopstalletjes op de Markt.

Combiticket met IJsculpturenfestival

Voor nog meer winterse gezelligeheid kan je het Historium perfect combineren met een bezoek aan het IJssculpturenfestival, tot en met 4 januari geopend op het plein voor het treinstation. Tonnen ijs werden door internationale kunstenaars bewerkt met als resultaat een magische wereld van dwergen, magiërs en duivelse figuren midden de onherbergzame natuur.

Een combiticket voor Historium en het IJssculpturenfestival kost 20,50 euro voor volwassenen en 13 euro voor kinderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content