Nachtleven

Zin om een stapje in de wereld te zetten? In Konstanz is dat geen probleem. Er zijn tal van gezellige cafeetjes, discotheken, bioscopen…

Wie de dag wil afsluiten in een discotheek heeft verschillende mogelijkheden. De ‘Dance Palace’ is de grootste dansgelegenheid aan de Bodensee. De ‘Tanzclub Allegro’ en de ‘Clubdisco B1’ zijn twee clubs onder hetzelfde dak.

Gezellig iets gaan drinken kan natuurlijk ook. ‘De Klimperkasten’ is een tof café met goede muziek. ’s Avonds wordt er al wel eens gedanst, regelmatig zelfs op livemuziek. Het gaat er allemaal relaxed aan toe.

Een andere gezellige kroeg is de ‘Shamrock Irish Pub’. Die vind je in het centrum van de stad, dicht bij het station. In deze pub kan je regelmatig evenementen bijwonen zoals een quizavond, livemuziek, karaoke… Bij belangrijke voetbalwedstrijden hangen er verschillende grote schermen waarop de match live te volgen is. Op die avonden zit de pub altijd afgeladen vol.

Bots je bij het verkennen van de stad toevallig op ‘Das Manuskript’, neem dan zeker binnen een kijkje. In dit kleine en speciale cafeetje kan je een lekker glas wijn drinken. De inrichting doet wat denken aan een theatercafé en er wordt rustige, klassieke muziek gedraaid. De waard is een excentrieke, maar zeer sympathieke man. Hij geeft met plezier advies bij het kiezen van de wijn. Wie geen wijn lust, kan ook biobier proberen. De prijzen van de drankjes zijn democratisch, maar gelukkig blijft de kwaliteit prioriteit nummer één.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content