Dit wordt uiteraard niet de eerste vrouwencollectie van de hand van Simons, maar wel de eerste voor z'n eigen label. Bij Jil Sander en Dior ontwierp de Belgische designer ook vrouwenmode. Bij Calvin Klein tekende hij zowel mannen- als vrouwencollecties.

Op 23 oktober stelt Raf Simons zowel zijn nieuwe mannencollectie als zijn eerste vrouwencollectie voor. Waar en hoe de voorstelling zal plaatsvinden is nog niet bekend.

Op 24 september, een maand voor het debuut van de vrouwenlijn, krijgen we al de nieuwe collectie van Prada te zien. Sinds april leidt Simons samen met Miuccia Prada het creatieve team bij het Italiaanse modehuis.

Dit wordt uiteraard niet de eerste vrouwencollectie van de hand van Simons, maar wel de eerste voor z'n eigen label. Bij Jil Sander en Dior ontwierp de Belgische designer ook vrouwenmode. Bij Calvin Klein tekende hij zowel mannen- als vrouwencollecties. Op 23 oktober stelt Raf Simons zowel zijn nieuwe mannencollectie als zijn eerste vrouwencollectie voor. Waar en hoe de voorstelling zal plaatsvinden is nog niet bekend.Op 24 september, een maand voor het debuut van de vrouwenlijn, krijgen we al de nieuwe collectie van Prada te zien. Sinds april leidt Simons samen met Miuccia Prada het creatieve team bij het Italiaanse modehuis.