Polaroid Eyewear zoekt ontwerperstalent

© Polaroid Eyewear

Ontwerp een unieke en trendsettende zonnebril en win een plaatsje in de “Best Under The Sun” Signature Collectie van 2013.

Polaroid Eyewear, pionier op vlak van polariserende lenstechnologie en fabrikant van modieuze zonnebrillen, is op zoek naar ontwerperstalent.

Het merk daagt studenten en professionele designers van over heel de wereld uit om een unieke en trendsettende zonnebril te ontwerpen. De 10 creatiefste en beste ontwerpen krijgen een plaatsje in de “Best Under The Sun” Signature Collectie, die in de lente van 2013 uitkomt.

De wedstrijd is een ideale gelegenheid voor jong talent om hun kunnen aan de wereld te laten zien. In de productomschrijving van elke winnende zonnebril zal de naam van de ontwerper duidelijk vermeld worden. Daarnaast ontvangen de winnende designers royalty’s op elk verkocht exemplaar van hun zonnebril en krijgen ze de kans om hun ontwerp voor te stellen tijdens de prestigieuze MIDO-beurs in Milaan.

De Polaroid-ontwerpwedstrijd loopt van 1 juli tot 30 september. Tijdens die periode kunnen creatievelingen met een scherp oog voor mode en design hun ontwerp online indienen. Een online stemming en een team van experten bepalen de uiteindelijke winnaars. (TV)

Meer weten? Surf snel naar de Polaroid “Best Under The Sun”-website.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content