Oudste topmodel in verrassende fotoshoot

Carmen Dell’Orefice toont ons haar perfect figuur in een sportieve fotoshoot voor de Italiaanse Vogue.

Carmen Dell’Orefice, het oudste werkende topmodel ter wereld, toont ons haar perfect figuur in een sportieve fotoshoot voor de Italiaanse Vogue. Dat schrijft Styleite. Vogue Italia koos het 82-jarige topmodel voor een fotoshoot in het teken van fitness. Het platinablonde topmodel speelt de rol van coach en toont haar lookalikes hoe ze aan haar fantastisch figuur komt door fitnessoefeningen te doen met een elastiek. Haar spannende sportoutfitjes komen dan weer van Chanel en Alexander Wang.

Vreemde context

Het is een ietwat verrassende keuze van Vogue om een oudere dame zoals Carmen in spandexoutfit te fotograferen naast enkele 20-jarige modellen. Niet veel dames zouden het zien zitten om op die manier geconfronteerd te worden met zulk leeftijdsverschil. Maar het moet gezegd worden, Carmen Dell’Orefice ziet er nog steeds geweldig uit, ondanks haar gezegende leeftijd. Ze moet zeker niet onder doen voor haar veel jongere concurrenten.

De titel van de shoot luidt ‘Be In Shape Ever’, wat eigenlijk geen correct Engels is. De foto’s werden gemaakt door modefotograaf Greg Lotus, die wel vaker modeshoots fotografeert voor Vogue en Vanity Fair. (AV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content