Christophe Coppens kleedt nieuwe Citroën

De ontwerper voorziet deze bijzondere mannequin van vrouwelijke accessoires.

De autowereld is traditioneel een mannenbastion, maar automerk Citroën denkt een manier gevonden te hebben om de aandacht van het vrouwelijke publiek te trekken. Het vroeg hoedenontwerper Christophe Coppens zijn nieuwe model DS3 van een unieke outfit te voorzien.

Niet afwijkend van zijn stijl, nam Coppens de auto onder handen. De designer bekleedde de Citroën DS 3 met tule, parels en kant. Glamour verzekerd. De gepersonaliseerde auto -DreSsing 3- schittert in de tijdelijke concept store ‘Haute Couture de Luxe’ op de rotonde aan de Louizalaan in Brussel.

Internationaal
Coppens kan op heel wat bekende fans rekenen. Naast onze koninklijke familie werden ook de Britse actrice Emma Thompson en R&B-ster Rihanna al gespot met één van zijn hoofddeksels. Voor zijn creaties laat hij zich inspireren door literatuur, dromen en indrukken uit de dagelijkse realiteit. Het resultaat daarvan zijn gedurfde creaties met een humoristische knipoog. Fans van de hoedenontwerper kunnen in ‘Haute Couture de Luxe’ ook terecht voor enkele unieke accessoires.

Tiffany Philips.

DreSsing 3 by Christophe Coppens. Nog tot 26 juni. Rotonde-Louizagalerij, Ingang Louizalaan, 1000 Brussel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content