‘Bags For Life’: deze handtassen steunen De Warmste Week

Clutch: Annelies Timmermans x Axelle Rose Zwartjes © gf

Ook dit jaar steunt het Belgische handtassenmerk Annelies Timmermans De Warmste Week van Studio Brussel. Deze keer veilt de ontwerpster clutches, waarvoor ze samenwerkte met illustratrice Axelle Rose Zwartjes.

Axelle Rose Zwartjes beschilderde voor Annelies Timmermans zes clutches van het Gama model. De stijl van de illustraties voor deze unieke clutches is vrolijk, kleurrijk, cool en vol positieve energie. De illustratrice woonde twee jaar in Los Angeles en liet zich inspireren door de coolness van de stad.

Clutch: Annelies Timmermans x Axelle Rose Zwartjes
Clutch: Annelies Timmermans x Axelle Rose Zwartjes© gf

Zoals steeds bij het merk Annelies Timmermans worden de clutches geproduceerd in een ambachtelijk atelier in Italië.

Van zondag 17 december om 18u tot zaterdag 23 december om 16u kunnen fans bieden op hun favoriete exemplaar. De startprijs van de clutches is honderdvijftig euro. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

Tombola

Om iedereen een kans te geven, wordt de zesde handtas verloot via een tombola. Door de schenking van vijf euro kan je een digitaal lotje kopen. Het lot zal dus bepalen wie de zesde tas in de wacht sleept. Een onschuldige hand zal de winnaar van het winnende lot trekken.

Clutch: Annelies Timmermans x Axelle Rose Zwartjes
Clutch: Annelies Timmermans x Axelle Rose Zwartjes© gf

‘Bags for Life’: De ontwerpster en illustratrice steunen met deze veiling Start West-Vlaanderen vzw. Deze organisatie begeleidt personen met een verstandelijke beperking en hun familie in het dagelijkse leven en de uitbouw van hun toekomst.

Het doel van de vzw is een zo gunstig mogelijk leefklimaat op te bouwen voor de gezinnen die ze begeleiden.

Praktisch

De veiling is vanaf zondag 17 december 18 uur bereikbaar online via www.anneliestimmermans.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content