In 2009 gingen het Belgische onlinediamantjuwelenmerk Baunat en het Flanders Fashion Institute een eerste keer op zoek naar Belgisch ontwerptalent. Toenmalige winnaars Anne Zellien en de zussen Elisa en Helena Schepens werken ondertussen zelfs permanent samen met Baunat. Voor andere juweelontwerpers een reden te meer om zicht in te schrijven voor de tweede editie van Unveiling Inner Beauty.

Hoe u die geldprijs van 4000 euro bemachtigt? Een briefing en een inschrijvingsformulier zijn te verkrijgen tijdens de infosessies die Baunat op 14 februari organiseert in Antwerpen, of op telefonische aanvrag.

AH.

Info: 03/201.24.90

In 2009 gingen het Belgische onlinediamantjuwelenmerk Baunat en het Flanders Fashion Institute een eerste keer op zoek naar Belgisch ontwerptalent. Toenmalige winnaars Anne Zellien en de zussen Elisa en Helena Schepens werken ondertussen zelfs permanent samen met Baunat. Voor andere juweelontwerpers een reden te meer om zicht in te schrijven voor de tweede editie van Unveiling Inner Beauty. Hoe u die geldprijs van 4000 euro bemachtigt? Een briefing en een inschrijvingsformulier zijn te verkrijgen tijdens de infosessies die Baunat op 14 februari organiseert in Antwerpen, of op telefonische aanvrag.AH.Info: 03/201.24.90