Op zoek naar een bureaulamp uit de jaren '70 of een leuk boekenrek? Of houdt u meer van een designklassieker, zoals een oude Barcelona-chair van Mies?

Met wat geluk en een zakje vol duiten vindt u wellicht uw gading op Dubieus Design, de vintagemarkt van De Winkelhaak. Op deze designvlooienmarkt, ondertussen een heuse antiekmarkt geworden, van ruim 400 m2 groot, bieden handelaren uit alle windstreken vintage design aan tegen schappelijke prijzen. Dat hopen we althans.

Het is sowieso interessant om daar eens een kijkje te gaan nemen. Op vrijdag 15 januari kom je er enkel in via een inschrijving (info@winkelhaak.be). Slechts 200 mensen mogen als eersten binnen. Op zaterdag 16 en zondag 17 januari kan iedereen binnen, van 10 tot 18u.

Piet Swimberghe

Op zoek naar een bureaulamp uit de jaren '70 of een leuk boekenrek? Of houdt u meer van een designklassieker, zoals een oude Barcelona-chair van Mies?Met wat geluk en een zakje vol duiten vindt u wellicht uw gading op Dubieus Design, de vintagemarkt van De Winkelhaak. Op deze designvlooienmarkt, ondertussen een heuse antiekmarkt geworden, van ruim 400 m2 groot, bieden handelaren uit alle windstreken vintage design aan tegen schappelijke prijzen. Dat hopen we althans. Het is sowieso interessant om daar eens een kijkje te gaan nemen. Op vrijdag 15 januari kom je er enkel in via een inschrijving (info@winkelhaak.be). Slechts 200 mensen mogen als eersten binnen. Op zaterdag 16 en zondag 17 januari kan iedereen binnen, van 10 tot 18u. Piet Swimberghe