Amber Rose werd uitgenodigd in de talkshow om te praten over haar ervaringen met seksuele intimidatie. Op het moment dat de gastheren suggereren dat haar ervaringen wel eens veroorzaakt zouden kunnen zijn door de "seksuele energie" die ze uitstraalt - "Dress how you wanna be adressed" - gaat Rose van start.

Een pijnlijk filmpje, want het maakt nog maar eens duidelijk hoezeer het idee dat vrouwen die lastiggevallen worden het zelf hebben gezocht, ook in 2016 nog heerst. En zoals Rose het stelt: het is niet zomaar een probleem van mannen, maar wel van de gehele samenleving.

(EK)

Amber Rose werd uitgenodigd in de talkshow om te praten over haar ervaringen met seksuele intimidatie. Op het moment dat de gastheren suggereren dat haar ervaringen wel eens veroorzaakt zouden kunnen zijn door de "seksuele energie" die ze uitstraalt - "Dress how you wanna be adressed" - gaat Rose van start. Een pijnlijk filmpje, want het maakt nog maar eens duidelijk hoezeer het idee dat vrouwen die lastiggevallen worden het zelf hebben gezocht, ook in 2016 nog heerst. En zoals Rose het stelt: het is niet zomaar een probleem van mannen, maar wel van de gehele samenleving. (EK)