Kanye West en Kim Kardashian nieuwste it-koppel

Het lijkt erop dat televisiester Kim Kardashian en rapper Kanye West nu al het meest besproken koppel van 2012 zijn.

De twee zijn al jaren goede vrienden, maar nu zou er toch eindelijk sprake zijn van een relatie. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ. Kim en Kanye leerden elkaar kennen in 2004 en zouden sindsdien altijd iets voor elkaar gevoeld hebben. Volgens diverse bronnen zijn de beroemdheden al jarenlang aan het flirten, maar zou er nooit een goed moment geweest zijn om voor een relatie te gaan.

Lyrics liegen niet

Kanye onderbouwt de geruchten door in het nummer ‘Theraflu’ te rappen over zijn liefde voor Kim, die in oktober een einde maakte aan haar 72 dagen durende huwelijk met basketbalspeler Kris Humphries. ‘And I admit I fell in love with Kim around the same time she fell in love with him’, daarna is in het nummer te horen: ‘Lucky I ain’t had Jay drop him from the team.’ Duidelijke taal, Jay-Z is namelijk mede-eigenaar van New Jersey Nets, waar Kris speelt.

Het lijkt steeds moeilijker te ontkennen dat de twee een romantische band met elkaar aan het opbouwen zijn. Kanye en Kim ontkennen dat ze hun ex-geliefden Amber Rose en Kris Humphries bedrogen zouden hebben. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content