Recepten Recepten Ganzenlever en varkenswang Een recept van Sébastien Ververken, sterrenchef van restaurant 't Convent.
Recepten Recepten Pladijs en Europese kreeft Een recept van Sébastien Ververken, sterrenchef van restaurant 't Convent.
Recepten Recepten Sint-Jakobsvrucht met Chorizo Een recept van Sébastien Ververken , sterrenchef van restaurant 't Convent.
Recepten Recepten 7 Structuren van Chocolade Een recept van Alex Clevers, sterrenchef van restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem.
Recepten Recepten Limburgs Kloostervarken Een recept van Alex Clevers, sterrenchef van restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem.
Recepten Recepten Wilde eend met vijg en saus van ‘Oterke’ Een recept van Alex Clevers, sterrenchef van restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem.
Recepten Recepten Sint-jakobsvruchten met Belgische kaviaar Een recept van Alex Clevers, sterrenchef van restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem.
Recepten Recepten Salade van artisjok met langoustines en kruidige dressing Salade van artisjok met langoustines en kruidige dressing is een recept van Alex Clevers, sterrenchef van restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem.
Recepten Recepten Hazenfilet met wintergroentjes, peperkoek, pastinaakcrème, risotto van boschampignons 2 hazenruggen
Recepten Recepten Gekaramelliseerd witloof met fazant, boschampignons, knolselderpuree en veenbessen Een recept van David Bertolozzi.
Recepten Recepten Lauwe carpaccio van sint-jacobsschelp met karnemelkpuree truffel en crumble van ajuin en spek 4 sint-jacobsvruchten
Recepten Recepten Tarwesalade met kreeft, gekonfijte eendemaagjes, granny smith, venkel gemarineerde zalm, crème van avocado Kreeft
Recepten Recepten Op het vel gebakken zeebaars met raapjes, crème van knolselderie, pakketje spitskool, stoofpotje van eekhoorntjesbrood en jus van noordzeegarnalen Voor 4 personen:
Recepten Recepten Pieterman met schorseneer, Oud Bruggekaas ‘Prestige ’09’, ‘à brun’ en krokant met crème van postelein en consommé bouillabaisse Nodig voor vier:
Recepten Recepten Nieuwpoortse zeekat met bouchot-mosselen, kokkels, visfumet met groene kruiden Voor 4 personen:
Recepten Recepten Sorbet van framboos met crème van framboos en yoghurt Een recept van Gilles Joye van restaurant Marcus.
Recepten Recepten Ganzenlever met puree van mandarijn Een recept van Gilles Joye van restaurant Marcus.
Recepten Recepten Griet met persillade van nootjes en jus van aromaten Een recept van Philippe Serruys van Den Gouden Harynck.
Recepten Recepten Exotisch fruit met gelei van hibiscus en Campari-sorbet Exotisch fruit met gelei van hibiscus en camparisorbet is een recept van Philippe Serruys van sterrenrestaurant Den Gouden Harynck.
Recepten Recepten Kalfsschenkel met gebakken mergpompoen Een recept van Philippe Serruys van sterrenrestaurant Den Gouden Harynck.
Recepten Recepten Sint Jacobsmosselen met gerookte paling en dressing van shiso Een recept van Philippe Serruys van sterrenrestaurant Den Gouden Harynck.
Recepten Recepten Krab met bloemkool en strandkruiden Een recept van Philippe Serruys van sterrenrestaurant Den Gouden Harynck.
Recepten Recepten Riz condé en perzik Een recept van Olivier de Vinck, sterrenchef van restaurant Kommilfoo.
Recepten Recepten Hertenkalf met schorseneren, crème van gerookte kastanjesen gel van kweepeer Een recept van Olivier de Vinck, sterrenchef van restaurant Kommilfoo.
Recepten Recepten Risotto, champignons en hazelnoot Een recept van Olivier de Vinck, sterrenchef van restaurant Kommilfoo.
Recepten Recepten Lauwe Europese kreeft, vichyssoisse, gebrande prei en kaviaar Een recept van Olivier de Vinck, sterrenchef van restaurant Kommilfoo.
Recepten Recepten Gepekelde kabeljauw, yoghurt met jus van kabeljauw, paksoi en wilde waterkers Een recept van Olivier de Vinck, sterrenchef van restaurant Kommilfoo.
Recepten Recepten Tiramisu met Baileys en pecannoten Er bestaan veel versies van het Italiaanse dessert, maar deze tiramisu met Baileys, bananen en pecannoten hoort beslist tot de beste.
Recepten Recepten Espresso met vanille-ijs, Frangelico en hazelnotenkaramel Frangelico is hazelnotenlikeur. Uiteraard kun je een andere likeur kiezen, maar pas dan ook je keuze van noten aan.
Recepten Recepten Tarbot met pompoen, kruidencrumble en spruitjes Kies eens een stukje vis als avondmaal. Tarbot laat zich perfect begeleiden door pompoenpuree, spruitjes en champignons. Werk je het geheel af met aspergescheuten, dan heb je zowaar een feestmaaltijd.
Recepten Recepten Jakobsvruchten met gekaramelliseerde zilveruitjes, Romeinse sla en kappertjes Voor 4:
Recepten Recepten Soepje van pastinaak met pijlinktvis en truffel Feestelijk hapje of voorgerecht: soepje van pastinaak met pijlinktvis en truffel.
Recepten Recepten Mandarijn, kerselaarblad en ijs met koshi-ikaririjst Dit is een recept van Laurent en Vincent Folmer van restaurant Couvert Couvert in Heverlee.
Recepten Recepten Gevulde poularde, truffels en schorseneren Dit is een recept van Laurent en Vincent Folmer van restaurant Couvert Couvert in Heverlee.
Recepten Recepten Tarbotrug, kreukels en grijze garnalen met zeewier Dit is een recept van Laurent en Vincent Folmer van restaurant Couvert Couvert in Heverlee.
Recepten Recepten Grijze garnalen, butternutpompoen en spek met hooi Dit is een recept van Laurent en Vincent Folmer van restaurant Couvert Couvert in Heverlee.
Recepten Recepten Oesters in gelei met komkommer en mierikswortel Dit is een recept van Laurent en Vincent Folmer van restaurant Couvert Couvert in Heverlee.
In beeld: vijfgangenmenu van Li Cwerneu Li Cwerneu in Hoei is het restaurant van Arabelle Meirlaen, de enige vrouwelijk sterrrenchef in België. Zij presenteert dit heerlijk vijfgangenmenu voor de feestdagen.
Recepten Recepten Gestoofde bonen coco de paimpol, knapperige bacon en zwarte truffel Een recept van Arabelle Cwerneu, sterrenchef van restaurant Li Cwerneu.
Recepten Recepten Wang van simmentalrund, aardappelen met spekjes Een recept van Arabelle Cwerneu, sterrenchef van restaurant Li Cwerneu.
Recepten Recepten Blauwe kreeft, zeesla, plantaardige oester, geconcentreerd sap Een recept van Arabelle Cwerneu, sterrenchef van restaurant Li Cwerneu.
Recepten Recepten Groenterolletjes met plantensaus Een recept van Arabelle Cwerneu, sterrenchef van restaurant Li Cwerneu.
Recepten Recepten Fazant ‘Filet in druivenblad’ – structuren van knolselder – wilde bospaddestoelen – compote van kweepeer en veenbessen 4 fazantenborst
Recepten Recepten Sint-Jakobsoester – zalfje schorseneer- coppa di parma- grijze garnalen- pompoen- zalfje brocoli Een recept van Daniel Antuna, chef van restaurant 't Stoveke