Ingrediënten

  • Pumpernikkelbrood
  • volkorenbrood
  • wit brood
  • Luikse perensiroop
  • 50 gr geweekte rozijnen
  • 80 gr Château d'Arville kaas
  • 80 gr Loo
  • 80 gr Rubenskaas
  • 40 gr Hervekaas
  • 50 gr boter.

Afwerking :

  • 1/2 krop rode sla
  • 80 gr veldsla
  • 40 gr knolselder
  • 4 kleine tomaatjes
  • 2 cl olie
  • 2 cl citroensap
  • 20 gr pistachenoten
  • 1 eetlepel gehakte peterselie.

De geweekte rozijnen en de in blokjes gesneden kaas onder de boter mengen. De bekomen samenstelling in een vorm drukken en in de koelkast plaatsen tot het mengsel hard genoeg geworden is om te snijden.

De verschillende broden snijden. Met behulp van een uitsteekvorm ovale vormen uitduwen. Elk sneetje insmeren met Luikse stroop. De bekomen boterhammetjes beleggen met de kaasmengeling. De slasoorten zorgvuldig wassen, snijden en op smaak brengen met olie en citroensap.

Afwerking :

De kaasboterhammetjes in een waaiervorm op het bord schikken en versieren met de slasoorten en de kerstomaatjes.

De geweekte rozijnen en de in blokjes gesneden kaas onder de boter mengen. De bekomen samenstelling in een vorm drukken en in de koelkast plaatsen tot het mengsel hard genoeg geworden is om te snijden.De verschillende broden snijden. Met behulp van een uitsteekvorm ovale vormen uitduwen. Elk sneetje insmeren met Luikse stroop. De bekomen boterhammetjes beleggen met de kaasmengeling. De slasoorten zorgvuldig wassen, snijden en op smaak brengen met olie en citroensap.Afwerking :De kaasboterhammetjes in een waaiervorm op het bord schikken en versieren met de slasoorten en de kerstomaatjes.