9 keer veggie: De favoriete vegetarische recepten van Belgische chefs

Wok met aubergine en champignon van Sidney Lauwers
Lotte Philipsen
Lotte Philipsen Journalist KnackWeekend.be

Zin om wat vaker vegetarisch te koken? Enkele Belgische chefs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Van plantaardige ‘Corn Ribs’ tot wok met aubergine en champignon. Laat het smaken.

Zin in vegetarisch, maar geen inspiratie? Wij vroegen Belgische chefs en kookboekenauteurs om een lekker recept te delen dat bij hen het water in de mond doet lopen.

Ontdek de negen gerechten hier en geniet van de hartige, frisse en creatieve recepten van de chefs.

Ceviche van asperge met leche de tigre van rabarber: probeer het recept van Camille Dubois en Boqion De Pooter, bezielers van Camionette

Ceviche van asperge

Bloemkool met miso: probeer het recept van Marcelo Ballardin

Bloemkool met miso


Gnocchi met spinazie, boerenkool en hazelnoten: probeer het recept van Victor Avonds

Gnocchi met spinazie

Romige pasta met asperge: probeer het recept van Chloé Lauwers

Romige pasta

Gevulde koolrabi: probeer het recept van Nicolas Decloedt van Humus x hortense

Gevulde koolrabi

Ovenschotel met aardappelballetjes: probeer het recept van Wim Ballieu

Ovenschotel met aardappelballetjes

Bloemkoolgnocchi: probeer het recept van Sandra Bekkari

Bloemkoolgnocchi

Wok met aubergine en champignon: probeer het recept van Sidney Lauwers

Wok met aubergine en champignon van Sidney Lauwers

Corn Ribs met salsa: probeer het recept van Bart De Pooter

Corn Ribs

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content