Bieden op hoofdrol in kortfilm Karl Lagerfeld

© Reuters

De opbrengsten gaan naar amFAR, een centrum dat onderzoek doet naar AIDS en HIV.

In de Zuid-Franse badplaats Cap d’Antibes zal een hoofdrol in de kortfilm van modeontwerper Karl Lagerfeld geveild worden. De opbrengsten gaan naar amFAR, een centrum dat onderzoek doet naar AIDS.

Karl Lagerfeld, de creatieve directeur van het modehuis Chanel, en filmregisseur Harvey Weinstein zullen samen een kortfilm ontwikkelen in het kader van Cinema Against Aids. De hoofdrol gaat naar de hoogste bieder, de opbrengsten naar het goede doel.

De veiling vindt plaats in Hotel du Cap-Eden Roc in de Zuid-Franse badplaats Cap d’Antibes. Verschillende bekende gasten zoals Alec Baldwin, Janet Jackson, Kylie Minogue, Mila Jovovich, Bérénic Bejo en Kenneth Cole zullen deelnemen aan het grootse evenement dat ermee gepaard gaat. Of ze ook een bod zullen doen op de hoofdrol valt nog af te wachten.

Zijn de bekende koppen niet bepaald geïnteresseerd in een klein acteerrolletje, dan kunnen ze ook een bod doen op de kledij die getoond zal worden tijdens een modeshow georganiseerd door Carine Roitfeld. Modehuizen Alexander Wang, Fendi, Givenchi, Versace en Louis Vuitton ontwierpen elk een ‘little black dress’ voor de gelegenheid. Ondermeer het supermodel Naomi Campbell zal de zwarte jurkjes aan de man trachten te brengen. De vorige edities van het jaarlijkse evenement leverde een slordige 7.000.000 euro.(JK)

De veiling vindt donderdag 22 mei plaats in Hotel du Cap-Eden Roc in de Zuid-Franse badplaats Cap d’Antibes. Wegdromen kan op de website van het hotel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content