Dit zijn de beste goedkope make-up producten volgens vlogster Zoella

© Zoella

Het is fijn om jezelf af en toe te verwennen met een high-end lipstick of een dure mascara, maar weet dat make-upproducten niet altijd veel geld hoeven te kosten.

Beautyvlogster Zoella is één van de bekendste Youtubers ter wereld – je kan je dus wel voorstellen hoeveel make-upproducten zij dagelijks opgestuurd krijgt om uit te testen. Aangezien niet iedereen het budget van een social media-ster heeft en sommige make-up producten écht haast even goed scoren als hun duurdere variant lijstte ze haar favoriete “budget” producten op. De meeste daarvan kan je ook bij ons in de supermarkt of in het Kruidvat vinden. En anders moet je maar eens lief glimlachen naar de vriend of vriendin die binnenkort naar het Verenigd Koninkrijk trekt om bij een Boots te stoppen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Sommige van Zoella’s beautyfavorieten staan ook bij weekend.be hoog aangeschreven, zoals de Wake Me Up en Match Perfection foundations van Rimmel, die bestaan in heel veel kleuren en een heel natuurlijk resultaat geven. Ook de borstels van Real Techniques, de Bourjois Radiance Reveal Concealer en de L’Oreal Glam Bronze La Terra kan je op onze make-up tafel terugvinden. Nog favorieten die we delen met dit beauty-icoon? De Rimmel Lasting Finish by Kate lipsticks, de NYX Liquid Suede liquid lipstick (er is net een NYX shop geopend in Gent!) en de Maybelline Lash Sensation mascara. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content