Human Interest Human Interest Sergio Herman bekent kleur in zijn nieuwe kookboek: ‘Het is de voorbije jaren donker geweest’ Recepten die iedereen kan maken, die wou Sergio Herman brengen in Colorful Cooking. Tegelijk is het boek een ode aan kleur en levenslust, ‘want het is de voorbije jaren donker geweest’. Of hoe een croque niet langer een boterham met gesmolten kaas is, maar ‘een bordje geluk’.
Sergio Hermans laatste avondmaal: pasta met kreeft en armoricainesaus Het laatste avondmaal van topchef Sergio Herman? Zonder twijfel deze pasta met kreeft. Dit uitgebreide recept komt uit zijn nieuwste kookboek Colorful Cooking. Laat je niet afschrikken door de lange ingrediëntenlijst: je inspanningen worden achteraf ruimschoots beloond.
Sergio Hermans bordje geluk: croque met taleggio en venkelworst Een bordje geluk op een druilerige woensdag: dat is deze croque voor gerenommeerd chef-kok Sergio Herman. Dit gerecht verscheen in zijn recente kookboek Colorful Cooking en combineert klassieke smaken met een knipoog naar zijn buitenlandse avonturen.
Culinair Culinair Zuurdesempizzeria of hippe trattoria? 13 restaurants die de Italiaanse keuken naar hun hand zetten Italiaanse cuisine is meer dan rood-witte tafelkleedjes. Steeds meer chefs interpreteren de culinaire schatkamer los van dogma’s. Op het menu: smakelijke groentegerechten, natuurlijke wijnen en zuurdesempizza’s.
Recepten Recepten Hulde aan de leukste lentegroente: 30 recepten met radijs Verse radijsjes zeggen zo hard ‘lente’ dat ze een podium verdienen. Van een simpele Brusselse boterham met plattekaas tot topcreaties van sterrenchefs: hulde aan de radijs in 30 recepten.
Review | Culinair Review | Culinair Stevige porties en grote smaken: een bezoek aan het nieuwe Atelier D The Bistro in Brugge Ietwat stiekem opende in hartje Brugge enkele weken geleden Atelier D The Bistro. Een hele mond vol voor een zaak die misschien beter de naam van de chef boven de deur zou hangen. Want het traject van Diego De Baets tot dusver maakt nieuwsgierig, denk aan opgemerkte passages bij Bart Desmidt en Sergio Herman en …
Culinair Culinair Topmodel Cesar Casier brengt een kookboek uit: ‘Ik heb nu een gezondere relatie met eten’ Met Model Kitchen levert topmodel Cesar Casier een nieuw kookboek af. Daarin: een mix van recepten van over de hele wereld en uit het persoonlijke receptenboek van zijn vader.
Lifestyle Lifestyle Van parfum op maat tot topdiners aan huis: 8 adressen in Oost-Vlaanderen met een uitzonderlijke service Waar shop je het beste van het beste en krijg je nog echt goeie service? Wij lijsten Oost-Vlaamse adressen op waar je gegarandeerd waar voor je geld krijgt.
Recepten Recepten Kom uit je schelp: 65 recepten met mosselen Half juli start het mosselseizoen… Hoog tijd om wat recepten met mosselen op te diepen zodat je goed voorbereid in de startblokken staat. Van avocado tot zeetong: dit zijn de beste combinaties voor de komende maanden.
Culinair Culinair Verhuizen voor het vak: 4 professionals over hun liefde voor de Belgische horeca Geen werkvloer zo divers en multicultureel als de horeca. Ze zijn talrijk, de jonge chefs die ervaring zoeken aan de andere kant van de wereld en er soms ook blijven plakken. Wie is die jonge kok of prille sommelier die naar een vreemd land trekt om in een vaak bikkelharde sector te beginnen werken?
Recepten Recepten Restaurantwaardig mealpreppen: 10 diepvriesproof gerechten van bekende chefs Ottolenghi, Jamie en Nigella, Sandra, Piet of Jeroen: deze recepten lenen zich uitstekend voor extra porties die je probleemloos kunt invriezen voor meer hectische tijden. School jezelf om tot een rasechte foodprepper met deze diepvriesproof gerechten.