Medewerkers

Serge Leblon

Serge Leblon – Fotograaf

Serge Leblon begon ooit als documentairefotograaf en bracht de verwoestende oorlog in Libanon in beeld. Dat gaf hem een ander perspectief om de mode te benaderen, zijn mannequins lijken zelden te poseren (pagina 88). Zijn werk werd gepubliceerd in Harper’s Bazaar, Dazed & Confused, i-D en hij maakte reclamebeelden voor Sonia Rykiel, Delvaux en Cacharel. Hij beloofde zichzelf levenslang nieuwsgierig te blijven. En dus opende hij onlangs Calmos, een wijn- en foodbar in het Brusselse Sint-Gillis, waar hij geregeld achter de toog staat.

@sergeleblon @calmos_lebar

Jesse Brouns – Journalist

Jesse Brouns zag de voorbije twintig jaar – ruw geschat – 10.000 defilés. “De vraag die ik het vaakst krijg is of ik het nooit beu word. Niet dus. De catwalks zijn voor een modejournalist wat de voetbalvelden zijn voor een sportjournalist. Je maakt er live geschiedenis mee. En het blijft ook gewoon fun.” Favoriete damesshows voor zomer 2020: Versace, Gucci, Dries Van Noten met Christian Lacroix en Noir Kei Ninomiya. Jesse woont in Parijs met zijn lief, zijn poes en zicht op de Eiffeltoren. Zijn reportages vind je op pagina’s 38 en 96.

@jesse_brouns

Iris De Feijter – Journalist

Iris De Feijter groeide op aan de Zeeuwse kust, maar belandde via de universiteit en een lief in Gent, en vervolgens in de lifestylejournalistiek. Ze schrijft als freelancer al tien jaar reportages, interviews en trendverhalen over onder meer mode, interieur, architectuur en ecologie. Leven en werk lopen door elkaar in haar huis, waar ze – net als in haar kleerkast – rommelmarktschatten combineert met designstukken. Meteen ook de reden waarom ze zo enthousiast is over de nieuwe tweedehandstool Reflaunt. Lees meer op pagina 75.

@irisdefeijter

Christine Van Laer – Stylist

Christine Van Laer deed als stylist twee modeproducties voor dit nummer: de trendproductie (pagina 44) en de fotoshoot met duurzame labels (pagina 54). Zelf gaat ze overwegend sober en een tikje boyish gekleed, maar een leuk contrast als een opvallend halssnoer of mooie pump ontbreekt zelden. Ook in haar werk schuwt ze het contrast niet, al zal het zelden schreeuwerig zijn. Het belandt vast niet in haar eigen garderobe, maar dit seizoen is ze helemaal weg van de provocatieve mix en match van Gucci en Dries Van Noten, maximalisme ten top.

@christinevanlaer

Jesse Brouns
Jesse Brouns
Iris De Feijter
Iris De Feijter
Christine Van Laer
Christine Van Laer© FILIP VAN ROE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content