Inge Onsea

© GF

Voor Valentijn lanceert Essentiel Antwerp een tasje met een assortiment beautyproducten van Estée Lauder.

Een collectie voor valentijn: is dat nog steeds iets wat aanspreekt?

“Valentijn kan wat tacky zijn, behalve als je die dag beschouwt als de ideale gelegenheid om er een dagje self love van te maken. Dit enveloptasje zie ik vooral als een cadeautje voor jezelf. Als ik denk aan valentijn, denk ik aan zoenen en aan lippen die je mooi wilt doen uitkomen. En dat is meer dan ooit het geval, nu we ze al zo lang moeten verbergen achter mondmaskers. Zo is ook het idee gegroeid van de samenwerking met Estée Lauder.”

Is het een merk waar je een band mee hebt?

“Ik gebruik Lauders nude lippenstift al jaren. Ook het parcours van Estée Lauder zelf vind ik heel inspirerend. Zij was een feministe avant la lettre, een onderneemster die van nul is gestart. Ook het feit dat de producten hier in België worden gemaakt vind ik belangrijk. Het toeval wil dat ik door het merk benaderd werd, nauwelijks enkele dagen nadat het idee van een samenwerking bij mij opkwam. Alsof onze planeten in dezelfde baan gingen draaien.”

Welke items kozen jullie uit voor deze collab?

“In het enveloptasje zitten mijn favoriete producten. Naast de lippenscrub koos ik voor een nude lippenstift met druiventint en een andere die iets meer uitgesproken is. Ik hou ervan om een outfit met levendige kleuren te temperen met natuurlijk gekleurde lippen. Die aanpak vind je ook terug in onze silhouetten.”

75 euro, beschikbaar op essentiel-antwerp.com en esteelauder.be

Essentiel X Estée Lauder: tasje met Inge Onsea's favoriete producten.
Essentiel X Estée Lauder: tasje met Inge Onsea’s favoriete producten.© GF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content