De spiegelfiguur voor het astronomische gebouw 'Griffith Observatory' in San Francisco is geen sculptuur. In het spiegelpak bevindt zich een man of vrouw van vlees en bloed.

Niemand weet wie deze mysterieuze figuur is maar opvallen doet hij of zij in ieder geval. Deze Amerikaanse straatartiest is van kop tot teen bedekt met stukjes spiegels. Het spiegelpak laat hem of haar toe om toch nog een klein beetje te bewegen en te poseren voor enthousiaste voorbijgangers.

De rug en borst zijn met grote stukken spiegels bedekt, terwijl de andere ledematen verstopt zitten onder kleinere brokstukjes.

Als daar maar geen zeven jaar ongeluk van komt.

Tiffany Philips

De spiegelfiguur voor het astronomische gebouw 'Griffith Observatory' in San Francisco is geen sculptuur. In het spiegelpak bevindt zich een man of vrouw van vlees en bloed.Niemand weet wie deze mysterieuze figuur is maar opvallen doet hij of zij in ieder geval. Deze Amerikaanse straatartiest is van kop tot teen bedekt met stukjes spiegels. Het spiegelpak laat hem of haar toe om toch nog een klein beetje te bewegen en te poseren voor enthousiaste voorbijgangers. De rug en borst zijn met grote stukken spiegels bedekt, terwijl de andere ledematen verstopt zitten onder kleinere brokstukjes. Als daar maar geen zeven jaar ongeluk van komt.Tiffany Philips