Kinderen lezen er over de grootste snoepwinkels ter wereld, over rampzalige zinkgaten, over het terracottaleger in China, de diepste en langste tunnels, bijzondere feesten en festivals, de meest opwindende achtbanen en veel meer dingen die kinderen interesseren.

Zelfs kinderen die niet dol zijn op lezen zullen graag in dit boek neuzen. De teksten zijn kort, de onderwerpen smeuïg en de foto's maken nieuwsgierig.

Ook in de serie Alles wat je altijd al wilde weten met boekjes over bijvoorbeeld Londen of de USA brengt Lonely Planet nieuwe titels uit. Nieuw zijn gidsen over Europa, Afrika, Zuid-Amerika en Azië.

Ook hierin vinden jonge lezers grappige weetjes, leuke anekdoten en spectaculaire feiten. (MS)

Lonely Planet - Verboden voor ouders - Verbluffende wereldwonderen

Uitgeverij: Lannoo

Pagina's: 256

Prijs: 19,99 euro

Lonely Planet - Verboden voor ouders - Alles wat je altijd al wilde weten

Uitgeverij: Lannoo

Aantal pagina's: 96

Prijs: 14,99 euro

Kinderen lezen er over de grootste snoepwinkels ter wereld, over rampzalige zinkgaten, over het terracottaleger in China, de diepste en langste tunnels, bijzondere feesten en festivals, de meest opwindende achtbanen en veel meer dingen die kinderen interesseren. Zelfs kinderen die niet dol zijn op lezen zullen graag in dit boek neuzen. De teksten zijn kort, de onderwerpen smeuïg en de foto's maken nieuwsgierig. Ook in de serie Alles wat je altijd al wilde weten met boekjes over bijvoorbeeld Londen of de USA brengt Lonely Planet nieuwe titels uit. Nieuw zijn gidsen over Europa, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Ook hierin vinden jonge lezers grappige weetjes, leuke anekdoten en spectaculaire feiten. (MS)