Comfortabel kamperen in de natuur

© Camping Les Moulins

Het ‘Original Camping’-concept versterkt de voeling met de natuur.

Oprichter van het juwelenbedrijf Cartier, Alain Dominique Perrin, richt zijn kennis op de kampeerwereld. Met het ‘Original Camping’-concept wil hij terug naar de essentie van het kamperen; de natuur.

Het Franse natuureiland Noirmoutier is met zowel stranden als bossen de ideale bestemming voor Perrin om zijn concept te lanceren. Om optimaal van de natuur te genieten, wordt in ‘Camping du Midi’ in Barbaître veel aandacht besteedt aan buitensporten. Tijdens de zomermaanden kunnen de kampeerders onder meer gratis surfen, aquagymen of een partijtje volleybal of tennis spelen.

‘Camping Les Moulins’ laat zijn gasten één worden met de groene omgeving door ze in bungalows en tipi’s te laten logeren. Toch hecht Perrin met zijn kampeerconcept ook nog altijd belang aan het comfort van zijn gasten. Tussen de tenten verbergt het domein een viersterren spa en een hammam. Ook de sanitaire voorzieningen, die op zonne-energie werken, zijn van een hoge kwaliteit en zijn zelfs uitgerust met een was- en droogmachine.

Tiffany Philips

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content