In Nederland is het al sinds 2005 een groot succes: de jaarlijkse Fiets- en Wandelbeurs.

Dit jaar vindt de beurs voor het eerst plaats in België. Op 18 en 19 februari kunt u in de Nekkerhal in Mechelen terecht voor alles wat met een wandel- of fiets-vakantie te maken heeft.

U vindt er informatie over fietsvriendelijke accommodaties, grote en kleine gespecialiseerde reisorganisaties, reisboeken, fiets- en wandelroutes, e-bikes en speciale thema's zoals fietsvakanties met kinderen, langdurige fietsreizen en fietsbepakking en vervoer.

Er zijn niet alleen professionals aanwezig, maar ook ervaren fietsers en wandelaars die u tips kunnen geven. (MS)

In Nederland is het al sinds 2005 een groot succes: de jaarlijkse Fiets- en Wandelbeurs. Dit jaar vindt de beurs voor het eerst plaats in België. Op 18 en 19 februari kunt u in de Nekkerhal in Mechelen terecht voor alles wat met een wandel- of fiets-vakantie te maken heeft. U vindt er informatie over fietsvriendelijke accommodaties, grote en kleine gespecialiseerde reisorganisaties, reisboeken, fiets- en wandelroutes, e-bikes en speciale thema's zoals fietsvakanties met kinderen, langdurige fietsreizen en fietsbepakking en vervoer. Er zijn niet alleen professionals aanwezig, maar ook ervaren fietsers en wandelaars die u tips kunnen geven. (MS)