Het huwelijk tussen de Britse tv-kokkin Nigella Lawson en Charles Saatchi werd door de rechtbank ontbonden in amper 70 seconden. Dat schrijft de Britse Marie Claire.

De eerste stap van de scheiding werd uitgesproken in een rechtbank in Londen, amper zeven weken na het incident tussen het koppel in Londen. Charles Saatchi, een kunstverzamelaar, had zijn vrouw namelijk bij de keel gegrepen en haar uitgescholden. Dit deed hij voor de ogen van de paparazzi en de beelden gingen dan ook de wereld rond.

De reden van de scheiding kan dan ook niet echt verbazen. Nigella Lawson wil scheiden van haar man omwille van 'onredelijk gedrag'. Charles Saatchi noemt het voorval in het restaurant een 'speelse vergissing' en hij is erg teleurgesteld in de scheiding van Nigella. Nigella zelf heeft nog niet gereageerd op heel het voorval.

Voor de voorlopige uitspraak was het koppel niet in de rechtbank. De zitting voor de concrete scheiding is gepland voor het begin van volgende maand. (LVR)

Het huwelijk tussen de Britse tv-kokkin Nigella Lawson en Charles Saatchi werd door de rechtbank ontbonden in amper 70 seconden. Dat schrijft de Britse Marie Claire. De eerste stap van de scheiding werd uitgesproken in een rechtbank in Londen, amper zeven weken na het incident tussen het koppel in Londen. Charles Saatchi, een kunstverzamelaar, had zijn vrouw namelijk bij de keel gegrepen en haar uitgescholden. Dit deed hij voor de ogen van de paparazzi en de beelden gingen dan ook de wereld rond. De reden van de scheiding kan dan ook niet echt verbazen. Nigella Lawson wil scheiden van haar man omwille van 'onredelijk gedrag'. Charles Saatchi noemt het voorval in het restaurant een 'speelse vergissing' en hij is erg teleurgesteld in de scheiding van Nigella. Nigella zelf heeft nog niet gereageerd op heel het voorval. Voor de voorlopige uitspraak was het koppel niet in de rechtbank. De zitting voor de concrete scheiding is gepland voor het begin van volgende maand. (LVR)