Vanaf februari is het Britse merk Topshop verkrijgbaar in België. Niet met een eigen vestiging, maar verrassend genoeg in twee hippe concept stores, Ra in Antwerpen en Hunting & Collecting in de Brusselse Kartuizerstraat.

Topshop biedt goedkope, maar trendy mode en is dus vergelijkbaar met straatketens H&M en Zara. Door een aantal seizoenen met Kate Moss samen te werken, kreeg het de laatste jaren wel veel aandacht in de modepers.

Het waren de twee designerswinkels zelf die besloten om een aantal Topshop-stukken te verkopen. Bedoeling is meer jongeren aan te trekken voor wie de de designerspullen vaak te duur zijn.

AH.

Vanaf februari is het Britse merk Topshop verkrijgbaar in België. Niet met een eigen vestiging, maar verrassend genoeg in twee hippe concept stores, Ra in Antwerpen en Hunting & Collecting in de Brusselse Kartuizerstraat. Topshop biedt goedkope, maar trendy mode en is dus vergelijkbaar met straatketens H&M en Zara. Door een aantal seizoenen met Kate Moss samen te werken, kreeg het de laatste jaren wel veel aandacht in de modepers. Het waren de twee designerswinkels zelf die besloten om een aantal Topshop-stukken te verkopen. Bedoeling is meer jongeren aan te trekken voor wie de de designerspullen vaak te duur zijn. AH.