De favoriete herfstitems van Katrin

De favoriete herfstitems van Katrin
© Acne Studios

De favoriete herfstitems van Katrin © Clarks

Vorige winter kreeg ik plots een enorme drank om zwarte, laklederen desert boots te shoppen en sindsdien heeft deze obsessie me niet losgelaten. Alleen... nu heb ik bij Clarks deze exemplaren met een gesp ontdekt! (160 euro)

De favoriete herfstitems van Katrin © Filippa K

Cleane lijnen, een comfortabele pasvorm en multifunctioneel mits aangepaste accessoires: deze jurk is voor mij onmisbaar voor dit najaar. (200 euro)

De favoriete herfstitems van Katrin © Pinned by K

Deze gespen voor op je schoen hebben niet alleen een grappige merknaam (voor mij dan toch), ze zijn ook perfect om doordeweekse sneakers een upgedate look te geven. (35 euro via Fabrikk)

De favoriete herfstitems van Katrin © Lemaire voor Uniqlo

Het beste najaarsnieuws van 2015 is ongetwijfeld de komst van Uniqlo naar Antwerpen (in oktober is het zover!) Lemaire tekende een prachtige capsulecollectie die ik liefst volledig naar mijn garderobe zou willen transporteren, maar voorlopig stel ik me tevreden met deze crèmekleurige trui (59.90 euro)

De favoriete herfstitems van Katrin © Hoss Intropia

Het moet gezegd: ik heb de broek ontdekt, al zal je mij nooit in een skinny jeans zien. Dit karamelkleurige exemplaar van Hoss Intropia flatteert mijn figuur en heeft een luxueuze uitstraling (170 euro via Lily and the Lady)

De favoriete herfstitems van Katrin © Acne

Winter staat voor mij gelijk aan winterjassen en laat mij nu net een fervent jassenverzamelaar zijn. Een goede jas maakt of kraakt een outfit en ik ben zeker dat ieder kledingstuk in mijn bezit baat heeft bij dit bijzondere exemplaar van Acne Studios. (600 euro)