Drie maanden na de opening van de concept store Hunting & Collecting in Brussel lanceren eigenaars Aude Gribomont en Niels Radkte een eigen website met een webshop.

Vanaf nu kan je al dat moois van Hunting & Collecting dus ook online kopen. De internationale bloggers hebben hun weg al gevonden naar de e-shop en zijn alvast dolenthousiast.

De zaak, die maar liefst 300 m² groot is, bevindt zich in de Kartuizerstraat, een zijstraat van de Dansaertstraat. Om het belevingsconcept extra te benadrukken is het interieur ruim, helder en minimalistisch ingericht.

Kleding en design

Op het gelijkvloers bevindt zich de winkel, in de kelder is een expositieruimte 'project room' ondergebracht. Eigenaars Aude en Niels zorgen steeds voor een nauwkeurige selectie van hun exclusieve merken.

Ze bieden kleding aan voor mannen, vrouwen en kinderen, van ontwerpers als Martin Lamothe of Stine Goya. Maar je kunt er ook terecht voor designobjecten en magazines over de moderne cultuur.

Laura Van Roey

Drie maanden na de opening van de concept store Hunting & Collecting in Brussel lanceren eigenaars Aude Gribomont en Niels Radkte een eigen website met een webshop. Vanaf nu kan je al dat moois van Hunting & Collecting dus ook online kopen. De internationale bloggers hebben hun weg al gevonden naar de e-shop en zijn alvast dolenthousiast. De zaak, die maar liefst 300 m² groot is, bevindt zich in de Kartuizerstraat, een zijstraat van de Dansaertstraat. Om het belevingsconcept extra te benadrukken is het interieur ruim, helder en minimalistisch ingericht. Kleding en design Op het gelijkvloers bevindt zich de winkel, in de kelder is een expositieruimte 'project room' ondergebracht. Eigenaars Aude en Niels zorgen steeds voor een nauwkeurige selectie van hun exclusieve merken. Ze bieden kleding aan voor mannen, vrouwen en kinderen, van ontwerpers als Martin Lamothe of Stine Goya. Maar je kunt er ook terecht voor designobjecten en magazines over de moderne cultuur. Laura Van Roey