Zussen Astrid (29) en Aude (28) Regout leiden samen modemerk Rue Blanche

© Loic Van Der Heyden

Astrid en Aude Regout zijn zakelijk leider en communicatieverantwoordelijke van Rue Blanche, het merk dat dertig jaar geleden opgericht werd door hun moeder Marie-Chantal Regout. Samen staan ze op nummer 18 en 19 in De 30 onder 30 van Knack Weekend.

AUDE OVER HAAR ZUS ASTRID

“Een jaar geleden kwam Astrid ook bij Rue Blanche werken. Ze is ondernemend en zorgt voor discipline, organisatie en een betere communicatie binnen het bedrijf. We hadden nogal de neiging om de dingen op hun beloop te laten. Het feit dat ze een paar jaar in Stockholm heeft gewerkt, zorgt voor een zekere Scandinavische invloed. Ze is ook veeleisend op het vlak van de stoffenkwaliteit – wat alleen maar goed is voor de collectie. We houden van dezelfde dingen en hebben vertrouwen in elkaar. Hoewel we elk een specifieke functie hebben binnen het label, gaan we bij de minste twijfel met elkaar in overleg.”

ASTRID OVER HAAR ZUS AUDE

“We kennen elkaar door en door en begrijpen elkaar met één blik, doordat we nu eenmaal zussen zijn. Aude is iemand die weet wat ze wil, en dat is belangrijk als het om het imago van een merk gaat. Het zijn soms de kleine details die het grote verschil maken. Haar kledingstijl lijkt erg op de stijl van Rue Blanche. Low profile, simpel, maar met een twist die er iets bijzonders van maakt. Zowel in onze jobs als in onze karakters vullen we elkaar goed aan. Aude houdt zich bezig met de communicatie en de internetshop, ik meer met het management en beheer. Ik ben geneigd me meteen ergens in te storten, terwijl zij de tijd neemt om te analyseren en de situatie tot in de details te bekijken.”

rueblanche.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content