Zet een kleurige stap in de goede richting met deze sneakers van Veja

© Veja x Bobo Choses

Het ecologische sneakerlabel Veja gaat samen met het Spaanse kindermerk Bobo Choses lopen met de titel van schattigste én stoerste samenwerking van de week.

Het label viert dit jaar zijn tiende verjaardag – redactrice Lotte legde haar oor te luister bij hen – en rijgt de ene leuke collectie aan de andere. Voor de tweede keer trok Veja aan de mouw van het Spaanse label Bobo Choses om samen een limited edition sneakerpaar voor kinderen te ontwerpen.

De abstrace kleurvlakken toveren een glimlach op je gezicht, speelse schoenen die toch stoer aandoen. De ontwerpers lieten zich inspireren door het oeuvre van Sonia Delaunay en Henri Matisse. De sneakers zijn vervaardigd in biologisch canvas en een zool van wild rubber. Goed nieuws: de sneaker is ook te krijgen in de maten 36 tot 41 (met veters). Iedereen tevreden! (AB)

De 'volwassen' versie van de sneakers met veters.
De ‘volwassen’ versie van de sneakers met veters.© Veja x Bobo Choses

De kindersneaker is beschikbaar vanaf maat 23 tot 33 vanaf 65 euro. De volwassen versie is er in maat 36 tot 41 en kost 109 euro. Je vindt de collectie in een selectie Vejaverkooppunten, zoals Aap Noot Mies (Gent). Online wordt de collectie onder andere verkocht via Smallable en FrenchBlossom. De volwassenen kunnen terecht bij Essentiel (Antwerpen), Privejoke (Brussel), Reservoir Shop (Brussel) en Rue Blanche (Brussel).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content