Victoria Beckham verkoopt 600 stuks uit eigen kleerkast

© The Outnet

De Britse Victoria Beckham heeft grote kuis gehouden in haar kleerkast voor het goede doel. Zo gaat ze 600 kledingstukken veilen ten voordele van de organisatie ‘mothers2mothers’ die zich inzetten voor aidspatiënten in Afrika.

De Britse Victoria Beckham heeft grote kuis gehouden in haar kleerkast voor het goede doel. Zo gaat ze 600 kledingstukken veilen ten voordele van de organisatie ‘mothers2mothers’ die zich inzetten voor aidspatiënten in Afrika.

In februari van dit jaar bezocht Victoria Beckham, samen met Anna Wintour, vrouwen met het HIV-virus in Zuid-Afrika. Tijdens dit bezoek leerde Victoria ook ‘mothers2mothers’ kennen, een organisatie die zich inzet voor aidspatiënten. De modeontwerpster was erg onder de indruk van wat ze daar toen te zien kreeg. “Nadat ik een paar dagen heb doorgebracht bij deze opmerkelijke vrouwen, heb ik meer geleerd over het goede werk van ‘mothers2mothers’. Ik wil zoveel mogelijk betekenen voor deze organisatie. Het was dan ook een ongelofelijke ervaring: ik heb nooit eerder zoiets meegemaakt,” aldus Victoria Beckham. Dat schrijft de Daily Mail.

Grote kledingverkoop

Zo wil ze nu graag haar steentje bijdrage tot de werking van de organisatie en ze besloot om financiële steun te bieden. Hiervoor gaat ze een veiling houden, in samenwerking met The Outnet, en verkoopt ze 600 kledingstukken uit haar eigen kleerkast. Ze selecteerde elk kledingstuk samen met haar moeder en haar zus. Geen haar op ons hoofd dat twijfelt over het komende succes van deze veiling, zo wordt Victoria Beckham beschouwd als een van de meest stijlvolle vrouwen ter wereld en heeft ze haar eigen modelabel.

Wie graag een designerkledingstuk uit de kleerkast van Victoria Beckham wil bemachtigen, kan zich online registreren vanaf 5 augustus. De veiling, die privé is, zelf gaat van start aan het einde van deze maand. Er gaan verschillende kledingstukken onder de hamer die wel bekend zijn bij het grote publiek. Zo verkoopt ze onder meer de witte jurk van Dolce & Gabbana die ze droeg tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards in 2003 of een fluorescerend gele jurk van Roberto Cavalli voor een feestje in 2006. Daarnaast zullen er ook hoedjes, juwelen, avondjurken en zelfs skikleding geveild worden.

Meer informatie via: www.theoutnet.com/vbcharitysale

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content