Meest memorabele outfits Beyoncé worden tentoongesteld

Vanaf 22 juli kunnen fans van de zangeres terecht in de Rock and Roll Hall of Fame voor een expo in teken van haar meest iconische looks. Ty Hunter, de stilist van Queen B, voorzag de tentoonstelling van interessante weetjes.

Vanaf 22 juli kunnen fans van de zangeres terecht in de Rock and Roll Hall of Fame voor een expo in teken van haar meest iconische looks. Ty Hunter, de stilist van Queen B, voorzag de tentoonstelling van interessante weetjes. De expo zal outfits tonen die Beyoncé heeft gedragen in videoclips, op de rode loper en tijdens optredens. Onder andere de leren bodysuit die de zangeres droeg in 2013 tijdens de Super Bowl werd opgenomen in de expo. Ook de zwart-paarse Givenchy-jurk die de ster tijdens het Met Gala in 2012 droeg en haar casual ‘Crazy in Love’-outfit worden tentoongesteld.

Ty Hunter voorzag de expo van leuke herinneringen en feiten over de looks. Zo komen we te weten dat de outfit die de zangeres droeg in de videoclip voor ‘Single Ladies’ ontworpen werd door haar moeder, Tina Knowles.

Surf voor meer info naar de website van de Rock and Roll Hall of Fame. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content