Getest: nieuwe organische jeans van Filippa K

De nieuwe denim capsulecollectie voor mannen van Filippa K blinkt uit in zijn eenvoud.

De nieuwe denim capsulecollectie voor mannen van Filippa K blinkt uit in zijn eenvoud.

Wij zijn de ontwerpers van het Zweedse label Filippa K al jaren dankbaar voor het tegengif dat ze bieden aan afgebleekte stoffen, oversized ritssluitingen en kleurenprints die thuishoren op het schouderblad van de recentste gangsta rapartiest.

De capsulecollectie New Denim omvat drie denims voor mannen – in het wit, blauw en zwart – uit de kwaliteitsvolle organische Japanese Raw Selvedge stof.

Geen stiknaden

Met deze nieuwe slim fits tast Filippa K weer eens de grenzen van de minimalistische mode af. Een geavanceerde technologie, die ook gebruikt wordt voor professionele sportswear, zorgt ervoor dat de broeken geen stiknaden hebben. Bovendien werden alle details, zoals knopen en steken, verwijderd of ‘gepurifieerd’.

Het zijn vooral de onafgewerkte look van de stofranden, de comfortabel zittende, organische denim en de uitstraling van simpele elegantie die ons weten te bekoren. Alweer eentje om op te hangen in de kast van de stijlvolle man.

Vincent Fobelets De New Denim capsulecollectie is alleen verkrijgbaar in de Filippa K winkels van Antwerpen, Amsterdam, Stockholm, Kopenhagen en Oslo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content