Emma Gelaude ontwerpt juwelencollectie: ‘Ik liet me inspireren door moederlijke gevoelens’

© -

Om de sterke band tussen moeder en kind te onderstrepen, ontwierp blogger Emma Gelaude een juwelencollectie voor het Antwerpse juwelenlabel Diamanti Per Tutti.

Emma Gelaude verdiende haar strepen al als succesvolle blogger, TV-gezicht en styliste. Nu maakt ze ook haar debuut als ontwerpster, waarbij ze de handen in elkaar slaat met het Antwerpse juwelenlabel Diamanti Per Tutti. Voor en met hen ontwierp ze een juwelencollectie die de grote mijlpalen in het leven van een opgroeiend kind benadrukt, van het eerste tandje tot het vertrek uit het ouderlijke nest. Daarmee brengt ze een ode aan haar eigen dochtertje, Jackie Rio. ‘Ik liet me enerzijds gidsen door moederlijke gevoelens, anderzijds inspireerde ik me op diepgewortelde tradities’, aldus Emma.

Emma Gelaude ontwerpt juwelencollectie: 'Ik liet me inspireren door moederlijke gevoelens'
© –

Als metafoor ontwierp Emma voor elke mijlpaal een symbool, dat je chronologisch aan een ketting kan bevestigen als bedel. ‘De innige band tussen moeder en kind zit zo op een tastbare manier vervat in het juweel’, vertelt Emma. De ketting is een klassiek fijn sieraad uitgewerkt in verguld zilver en specifiek ontworpen om bij elke outfit en gelegenheid te passen.

Het is niet de eerste keer dat juwelenlabel Diamanti Per Tutti een gastontwerper in de arm neemt. Elke seizoen stellen ze een andere samenwerking centraal. Zo willen ze uiteenlopende Belgische persoonlijkheden de kans geven om hun creativiteit bot te vieren op een tijdloos product.

(SDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content