BoF lanceert lijst van meest invloedrijke mensen in de mode

© Facebook

The Business of Fashion heeft een lijst opgesteld, de BoF500, die de vijfhonderd meest invloedrijke mensen in de mode verzamelt. De lijst is vormgegeven als een innovatief online platform dat gelinkt is aan sociale media. De BoF500 bevat ontwerpers, modellen, muzen, redacteurs, verdelers, mediafiguren en andere bekenden uit de mode-industrie.

The Business of Fashion heeft een lijst opgesteld, de BoF500, die de vijfhonderd meest invloedrijke mensen in de mode verzamelt. De lijst is vormgegeven als een innovatief online platform dat gelinkt is aan sociale media. De BoF500 bevat ontwerpers, modellen, muzen, redacteurs, verdelers, mediafiguren en andere bekenden uit de mode-industrie. De lijst is een dynamische index die via sociale media en artikels de meest invloedrijke figuren uit de mode aan ons voorstelt. Namen zoals Tom Ford, Ann Demeulemeester, Jourdan Dunn, Anna Wintour en Anna dello Russo haalden de lijst.

Ieder lid van de BoF500 lijst heeft zijn of haar eigen professionele pagina waar we een biografie, een carrière pad en een resem aan artikels kunnen vinden. The Business of Fashion wil met deze pagina een handige databank aanbieden voor iedereen die meer wil weten over zij die de mode-industrie vormen.

Het platform is vormgegeven als een mozaïek en voorziet fashion liefhebbers van heel wat nuttige informatie. Een leuk concept! (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content