Belgische zonnebril gespot in SATC 2

Voor de tweede keer op rij scoren de theo-brillen in de populaire film.

De Amerikaanse actrice Kim Catrall, beter bekend als de sexy vamp Samantha Jones, is in de nieuwe Sex and the City-film met een theo-zonnebril gespot. De ‘Commodore’ is een design van de Belgische ontwerper Tim Van Steenbergen.

Voor de vier hoofdpersonages zijn enkel de hipste ontwerpers goed genoeg. Theo mag zich vanaf nu bij dat selecte clubje rekenen, want het Antwerpse brillenmerk maakt voor de tweede keer op rij deel uit van de film.

Nadat Samantha Jones in de eerste film met het Moby Dick-model verscheen, is het personage in de sequel gespot met de ‘Commodore’. De hippe bril zorgt ervoor dat Samantha zelfs midden in de woestijn en op de rug van een kameel glamoureus uitziet. De scène met de theo-zonnebril is zelfs te bewonderen in de officiële filmtrailer.

Ook de Belgische ontwerper Tim Van Steenbergen speelt een grote rol in de sterrenstatus van de ‘Commodore’. De zonnebril komt uit de collectie American Oldtimers, die hij speciaal ontwierp voor theo. Het ontwerp valt op door de sierstrip op het montuur. Die kleur van die strip kan, net zoals in de film, contrasteren met het brilmontuur. Actrice Kim Catrall koos voor een marineblauwe zonnebril met een opvallende gouden sierstrip. Wie het liever sober houdt kan ook kiezen voor een afwerking in dezelfde kleur van het brilmontuur.

Tiffany Philips

Commodore’ uit de collectie American Oldtimers van theo by Tim Van Steenbergen Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, bij theo-opticiens en verkooppunten Tim Van Steenbergen. De prijs schommelt tussen 245 euro en 265 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content