Het Britse Burberry drijft zijn digitale communicatie nog verder op. In februari was het merk dat beroemd werd met zijn ruitjes het eerste om zijn defilés rechtstreeks in 3D uit te zenden op facebook, twitter en youtube. Dit seizoen lanceert artistiek directeur Christopher Bailey een interactieve reclamecampagne op Burberry.com.

Met veertien foto's en zes interactieve video's presenteert hij de herfst -en wintercollectie 2010. De modebewuste surfer kan dankzij een webapplicatie de modellen animeren en de invalshoek 180 graden wijzigen, met andere woorden zich volledig onderdompelen in het universum van het Britse merk.

AH.

Het Britse Burberry drijft zijn digitale communicatie nog verder op. In februari was het merk dat beroemd werd met zijn ruitjes het eerste om zijn defilés rechtstreeks in 3D uit te zenden op facebook, twitter en youtube. Dit seizoen lanceert artistiek directeur Christopher Bailey een interactieve reclamecampagne op Burberry.com. Met veertien foto's en zes interactieve video's presenteert hij de herfst -en wintercollectie 2010. De modebewuste surfer kan dankzij een webapplicatie de modellen animeren en de invalshoek 180 graden wijzigen, met andere woorden zich volledig onderdompelen in het universum van het Britse merk. AH.