Designer Days Gent is terug, deze keer met een waar modeparcours langs winkels en huiskamers waar getalenteerde ontwerpers hun laatste creaties voorstellen.

Het doel van de City Trail is om de ontwerper of winkeleigenaar dichter bij de consument te brengen, onder meer door de creaties te tonen in de leefruimte waar ze terecht moeten komen.

Het parcours bestaat een interessante mix van jonge ontwerpers en bijzondere winkels - al dan niet gekend bij het grote publiek - in Gent. Zo kan je langs gaan bij Eva Bos, pop-up winkel Piet of Café Costume. Ook Think Twice, Aap Noot Mies, La Fille d'O, Wasbar, Xandres, Black Balloon en Les Filles et Les Chiens doen mee. Daarnaast stellen enkele ontwerpers hun creaties voor in de huiskamer van echte Gentenaars.

Daarnaast stellen enkele ontwerpers hun creaties voor in de huiskamer van echte Gentenaars. Een volledige lijst van de deelnemende ontwerpers en winkels met de adressen en een stadsplan, kan je terug vinden op de website van Designer Days Gent. (RDM)

Designer Days Gent is terug, deze keer met een waar modeparcours langs winkels en huiskamers waar getalenteerde ontwerpers hun laatste creaties voorstellen. Het doel van de City Trail is om de ontwerper of winkeleigenaar dichter bij de consument te brengen, onder meer door de creaties te tonen in de leefruimte waar ze terecht moeten komen. Het parcours bestaat een interessante mix van jonge ontwerpers en bijzondere winkels - al dan niet gekend bij het grote publiek - in Gent. Zo kan je langs gaan bij Eva Bos, pop-up winkel Piet of Café Costume. Ook Think Twice, Aap Noot Mies, La Fille d'O, Wasbar, Xandres, Black Balloon en Les Filles et Les Chiens doen mee. Daarnaast stellen enkele ontwerpers hun creaties voor in de huiskamer van echte Gentenaars. Daarnaast stellen enkele ontwerpers hun creaties voor in de huiskamer van echte Gentenaars. Een volledige lijst van de deelnemende ontwerpers en winkels met de adressen en een stadsplan, kan je terug vinden op de website van Designer Days Gent. (RDM)