Outlets, waar u aan sterk verminderde prijzen collecties van vorige seizoenen kunt kopen, schieten als paddestoelen uit de grond.

De Antwerpese luxewinkel Verso heeft na een fysieke outlet nu ook een online versie. Op www.verso.be vindt u voortaan een outletcorner met afgeprijsde designerkleding waar ook regelmatig gelimiteerde pop-up sales zullen worden gehouden, speciale promoties van topmerken. Verder gaat de outlet corner ook designeritems aanbieden die niet in de winkel verkrijgbaar zijn.

Voor een heleboel outlets bij mekaar, moet u natuurlijk in Maasmechelen Village zijn. Het outletdorp blijft verder uitbreiden. Zopas opende Escada er zijn eerste Belgische outletboetiek en in augustus kwam Amerikaans accessoiremerk Fossil erbij. Op 20 september opent ook Wolford, de wereldleider in luxepanty's, er de deuren. En tijdens de afgelopen maanden gingen Mugler Men, Ateliers de la Maille, Gsus, Marlies Dekkers, Björn Borg en Marithé + François Girbaud hen al voor. Info: www.maasmechelenvillage.com.

AH.

Outlets, waar u aan sterk verminderde prijzen collecties van vorige seizoenen kunt kopen, schieten als paddestoelen uit de grond.De Antwerpese luxewinkel Verso heeft na een fysieke outlet nu ook een online versie. Op www.verso.be vindt u voortaan een outletcorner met afgeprijsde designerkleding waar ook regelmatig gelimiteerde pop-up sales zullen worden gehouden, speciale promoties van topmerken. Verder gaat de outlet corner ook designeritems aanbieden die niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Voor een heleboel outlets bij mekaar, moet u natuurlijk in Maasmechelen Village zijn. Het outletdorp blijft verder uitbreiden. Zopas opende Escada er zijn eerste Belgische outletboetiek en in augustus kwam Amerikaans accessoiremerk Fossil erbij. Op 20 september opent ook Wolford, de wereldleider in luxepanty's, er de deuren. En tijdens de afgelopen maanden gingen Mugler Men, Ateliers de la Maille, Gsus, Marlies Dekkers, Björn Borg en Marithé + François Girbaud hen al voor. Info: www.maasmechelenvillage.com.AH.