De hotelketen lieten zich voor hun 'uitvinding' inspireren door cijfers over de Britse bevolking, waaruit bleek hoeveel Britten een strijd moeten voeren om uit hun bed te raken 's ochtends. Klinkt herkenbaar, niet? Zeker met het zomeruur op komst zal het de komende dagen extra pijnlijk worden om je warme bed te verlaten. De 'Suvet', een mix van duvet (donsdeken) en suit (maatpak), moet hiervoor een oplossing bieden.

Het maatpak bestaat uit een ruimzittend jasje met een opstaande kraag (die perfect kan dienen als hoofdkussen onderweg) en een broek. Momenteel is deze gezellige outfit nog niet te koop, het geldt enkel als een publiciteitsstunt. Maar de hotelketen liet weten dat er bij een grote vraag via sociale media wel kon gewerkt worden aan een beperkte oplage. (AB)

De hotelketen lieten zich voor hun 'uitvinding' inspireren door cijfers over de Britse bevolking, waaruit bleek hoeveel Britten een strijd moeten voeren om uit hun bed te raken 's ochtends. Klinkt herkenbaar, niet? Zeker met het zomeruur op komst zal het de komende dagen extra pijnlijk worden om je warme bed te verlaten. De 'Suvet', een mix van duvet (donsdeken) en suit (maatpak), moet hiervoor een oplossing bieden.Het maatpak bestaat uit een ruimzittend jasje met een opstaande kraag (die perfect kan dienen als hoofdkussen onderweg) en een broek. Momenteel is deze gezellige outfit nog niet te koop, het geldt enkel als een publiciteitsstunt. Maar de hotelketen liet weten dat er bij een grote vraag via sociale media wel kon gewerkt worden aan een beperkte oplage. (AB)