Een maatpak voor koude dagen: rondlopen in een donsdeken

© Jurys Inn

Had je deze ochtend zoveel zin om je nog een in je donsdeken te wentelen in plaats van de wijde wereld in te trekken? Als het van de Britse hotelketen Jurys Inn afhangt, zal je dat binnenkort kunnen combineren.

De hotelketen lieten zich voor hun ‘uitvinding’ inspireren door cijfers over de Britse bevolking, waaruit bleek hoeveel Britten een strijd moeten voeren om uit hun bed te raken ’s ochtends. Klinkt herkenbaar, niet? Zeker met het zomeruur op komst zal het de komende dagen extra pijnlijk worden om je warme bed te verlaten. De ‘Suvet’, een mix van duvet (donsdeken) en suit (maatpak), moet hiervoor een oplossing bieden.

Het maatpak bestaat uit een ruimzittend jasje met een opstaande kraag (die perfect kan dienen als hoofdkussen onderweg) en een broek. Momenteel is deze gezellige outfit nog niet te koop, het geldt enkel als een publiciteitsstunt. Maar de hotelketen liet weten dat er bij een grote vraag via sociale media wel kon gewerkt worden aan een beperkte oplage. (AB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content