Een eigen moestuintje is populairder dan ooit. Terecht: wat je zelf doet, doe je beter. Zeker met de zomerreeks Knack Oogst als virtuele ruggensteun.

Deze zomer geeft Weekend.be tips, recepten en bewaarmethodes waardoor je in de winter nog steeds zal kunnen genieten van je zomeroogst, en dat allemaal toegspitst op wat er uit jouw aarde komt.

Laat het ons dus vooral weten als je de grootste courgette, de lekkerste framboos of de sappigste tomaat hebt geoogst of leg jouw moestuinvragen voor aan onze kenners. Wie weet haalt jouw vraag of trotse foto van je oogst dan wel de website.

Hoe?

Stuur een mailtje naar KnackOogst@knack.be of bestook Facebook, Twitter en Instagram met de hashtag #KnackOogst. Veel oogstplezier!

Een eigen moestuintje is populairder dan ooit. Terecht: wat je zelf doet, doe je beter. Zeker met de zomerreeks Knack Oogst als virtuele ruggensteun. Deze zomer geeft Weekend.be tips, recepten en bewaarmethodes waardoor je in de winter nog steeds zal kunnen genieten van je zomeroogst, en dat allemaal toegspitst op wat er uit jouw aarde komt. Laat het ons dus vooral weten als je de grootste courgette, de lekkerste framboos of de sappigste tomaat hebt geoogst of leg jouw moestuinvragen voor aan onze kenners. Wie weet haalt jouw vraag of trotse foto van je oogst dan wel de website.