• Home
    • zone
    • Meest recent
    • Opinie
    • Mode
    • Beauty
    • Wonen
    • Reizen
    • Culinair
    • Recepten
    • Maatschappij
    • Wedstrijden
    • Acties
    • Puzzelclub
    • Knack Club
    • Archief
    • Het magazine
    • Voordelen abonnees
    • Abonneren
  • Het magazine
  • Voordelenvoor abonnees
  • Abonneren
    • Mijn registratie beheren
    • Mijn nieuwsbrieven beheren
    • Wachtwoord wijzigen
    • Toegang via sociale media
    • Lees later
    • Mijn abonnement beheren
    • Mijn abonnement koppelen
    • Abonneren
    • Voordelen voor abonnees
    • Hulp nodig?
    • Afmelden
    • Nieuws
    • Lifestyle
    • Entertainment
    • Economie
    • Style
    • Geld
    • Beurs
    • KanaalZ
    • Technologie
    • Sport
    • Plusmagazine

      Vis, schaal- en schelpdieren

      • 03/07/15 om 15:55
      • Bijgewerkt om 17:15

      Ook vis is populair op de barbecue. Zowel forel als zalm, rode poon, reuzengarnalen, roosbaars, oesters, mosselen, kreeft, grietfilet zijn een feest voor de smaakpapillen als ze langs de rooster passeren.

      Vis, schaal- en schelpdieren
      © gf

      De recepten

      gf
      © gf

      Forel met amandelen

      Gegrilde zwaardvis met rozemarijnzout en kappers

      Oosters gemarineerde zalm

      Gevulde rode poon met olijven en kappers

      Grietfilet met limoen en gember

      Kreeft met Kaapse kruiden

      Mosselen met pittige kruiden

      Oesters in de schelp

      Roodbaars met truffelzout en gepekelde rode ui

      Sardines met citroen-kruidenboter

      Reuzengarnalen oosterse stijl

      Tonijnsteaks met sesam

      Vongole met vissaus en rode uien

      Inktvis met limoen en chilipeper

      Recepten

      Filters Reset

      Meest gelezen culinair

      Horeca Vlaanderen: 'Als terrassen vroeg moeten sluiten, is heropening vergiftigd geschenk'
      Anders tuinieren: haal meer uit je (kleine) moestuin dankzij tips uit het Oosten
      'Heerlijk om samen met vrienden en familie te maken': bolani, of gevuld naanbrood
      Nieuw Gents abdijbier 'Bavo' gaat de strijd aan tegen kinderarmoede
      Eet je naar de meet: vier sporters vertellen hoe ze hun lichaam in topvorm eten
      Wat eten we vandaag? Het weekmenu van 19 april

      Deze week gaan we op reis in onze keuken. Van Italië tot Marokko: verwen jezelf met de smaken van verre oorden. Bon appétit.

      Meest gelezen

      Horeca Vlaanderen: 'Als terrassen vroeg moeten sluiten, is heropening vergiftigd geschenk'
      Wolvin Noëlla verwacht komende weken welpen
      Hoe lui tuinieren de wereld een beetje beter kan maken
      Beginnersgeluk: waarom iets nieuws leren je leven beter maakt
      Architect is nog steeds een erg 'wit' beroep. Hoe zorgen we voor meer diversiteit?

      Partner Content

      Knack Weekend Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den de toe­gang tot het net­werk van Knack Weekend. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

      Deze week in Knack Weekend

      Architect is nog steeds een erg 'wit' beroep. Hoe zorgen we voor meer diversiteit?

      Abonneer nu

      Nieuwsbrief

      Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox

      Inschrijven Aanmelden / registreren

      Volg ons

      FR
      FR
      Adverteren Contact Copyright Disclaimer Privacy Policy Cookie instellingen Ontvang webnotificaties

      © 2021 Roularta Media Group
      Alle rechten voorbehouden.