Restaurant Bassud in Torhout: lichte gastronomie met rijke smaken

04/12/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 08/12/18 om 15:47
Uit Knack Weekend van 05/12/18

Achter het strakke, moderne interieur van restaurant Bassud houdt er zich in de keuken een meester op in rijke smaken en lichte bereidingen. (****)

Het gaat hard voor Bassud. In de keuken staat Jan Devos, die eerder kookte bij In de Wulf en Boury. In de zaal Michèlle Tanghe, met ervaring bij Saint-Germain en Den Dyver. Het jonge koppel opende vorig jaar hun eigen zaak in Torhout. Jan werd meteen geselecteerd voor Jong Keukengeweld, met zijn 26 jaar is hij meteen ook een van de jongste chefs in de selectie. En in november maakten ze hun entree in de Gault&Millau met een straffe 14/20.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners