Gastropub Eén Twee Vijf in Gent: comfortabel eten met een gastronomische signatuur

13/11/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 16/11/18 om 11:59
Uit Knack Weekend van 14/11/18

Restaurant Eén Twee Vijf is een aanrader voor wie van elegante comfortfood houdt in een warme, ongedwongen sfeer. (***)

Twee vrienden openen samen een gastropub. Het begin van een flauwe mop? Nee hoor, de waarlijke en objectieve ontstaansgeschiedenis van Eén Twee Vijf, het ongedwongen restaurant van Tomek Mroszczak en Lieven Cobbaut. Tomek bestierde tot voor kort de keuken van Ganzerik en leerde de stiel bij Veranda, De Vitrine en J.E.F. Lieven deed ervaring op als front of house manager in het hotelwezen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners