Taco’s met wortel, chimichurrikruiden en crispy chicken skin

8813793

Een recept van Edwin en Tom Vinke van De Kromme Watergang.

Een recept van Edwin en Tom Vinke van De Kromme Watergang.

Voor 4 personen

  • 4 taco’s
  • 4 wortelen
  • Ketchup
  • Tabasco chipotle
  • 40 g kimchi
  • Mayonaise
  • Chimichurrikruiden
  • Eetbare bloemen
  • Crispy chicken skin (te koop in de Aziatische speciaalzaak)

Bereidingswijze

Leg de wortelen op de Big Green Egg-barbecue en laat ze traag garen op 80°C. Zodra de wortelen gaar zijn, leg je de tortilla’s kort op de barbecue. Leg de wortel op de tortilla. Besprenkel rijkelijk met ketchup aangelengd met wat druppels tabasco chipotle en 40 g kimchi. Spuit er een paar toefjes mayonaise op die je hebt opgewerkt met chimichurrikruiden. Werk af met eetbare bloemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content