
Sandwich met aubergine en ricotta
05-07-2012, 11:44
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:46
Voor 4:
Voor 4:
1 kleine aubergine
1 citroen
zout
2 rode paprika’s
Turks brood
2 el olijfolie
200 g verse ricotta
peper
Snij de aubergine in dunne schijven, wrijf in met de citroen en besprenkel met zout. Zet 2 tot 3 uur in de koelkast. Snij repen van 3 cm uit de paprika’s. Snij het brood in vierkanten (12 x 12 cm) en gril langzaam. Strijk de stukken paprika en aubergine in met olijfolie en gril ze langs alle kanten tot ze zacht en bruin zijn.
Leg 2 schijven aubergine, 2 schijven paprika en 1 laagje ricotta op het brood. Kruid met peper en zout en leg er een snee brood bovenop.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier