Sandwich met aubergine en ricotta

Voor 4 personen
  • 1 kleine aubergine
  • 1 citroen
  • zout
  • 2 rode paprika’s
  • Turks brood
  • 2 el olijfolie
  • 200 g verse ricotta
  • peper
Bereiding
  1. Snij de aubergine in dunne schijven, wrijf in met de citroen en besprenkel met zout. Zet 2 tot 3 uur in de koelkast.
  2. Snij de paprika’s in repen van 3 centimeter. Snij het brood in vierkanten (12 x 12 cm) en gril langzaam. Strijk de stukken paprika en aubergine in met olijfolie en gril ze langs alle kanten tot ze zacht en bruin zijn.
  3. Leg 2 schijven aubergine, 2 schijven paprika en 1 laagje ricotta op de sandwich. Kruid met peper en zout en leg er een snee brood bovenop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content